Nejnovější recenze ze sekce AV přijímače
- Dobrý zesilovač s přidanou hodnotou síťového přehrávače.
- Produkt som vyberal podľa kvality a značky. Splnil moje očakávania, kvalita prehrávania je veľmi dobrá za tu cenu nič lepšie som nenašiel.
Splnuje me ocekavani,jen ovladac by mohl byt jednodussi,mam uz sestou Yamahu ale ovladace byly vzdy lepsi.
- net rádia
- poslech sterea
- oproti pár let starším modelům se zřejmě šetřilo na zvuku a výsledkem je zvuk, jako z plastové bedýnky
- nevýrazný, tupý zvuk u filmů, bez detailů
- vráceno ve 14-ti denní lhůtě
Yamaha, už není, co bývala a kdo nemůže porovnat se staršími receivery, tak jen ztěží pozná, jak se zhoršil zvukový projev u nových modelů základní řady. Kdo chce mít zvuk jako tomu bylo, musí jít do řady Aventage, ovšem za šílené ceny. Velké zklamání. Pro ty, kteří s domácím kinem začínají ok. Kdo měl starší model a kupuje si nový, tak tohle "nedá".
- Zpracování zvuku z HDMI i AV vstupů - perfektní pro použití s kombinací různých starých a nových komponent
- Možnost pojmenování vstupů vlastními názvy
- Jednoznačně dobrý poměr cena/výkon
- Připojení k síti přes Ethernet i WiFi
- Malé tlačítko na ovladači pro vypnutí / zapnutí
- Chybí číselná tlačítka na ovladači
- Chybí návod! Přibalen je pouze "rychlý" návod pro instalaci, ale podrobný popis funkcí a nastavení jsme nikde nenašli ani ke stažení.
I když je ovládání relativně intuitivní, nastavení vyžaduje trochu experimentování a hlavně čas. Malé mínus je absence podrobného návodu.
Přístroj neumí převést analogový obrazový signál na HDMI. Díky "video monitor" výstupu to ale není zásadní problém - propojíte jej s TV jak před HDMI, tak přes analog. Se zvukem problém není.
ONKYO má prostě nádherný zvuk. Kdysi jsem měl ONKYO, číslo si již nepamatuju, bohužel odešlo (nějaká blbá součástka), pak jsem měl PANASONIC, ale po několika letech jsem přešel opět na ONKYO. Rozdíl v ozvučení je opravdu citelný (alespoň pro mne. Manželka tvrdí, že prý je to stejné ;-) ).
Jediné, na co jsem zatím nepřišel, je "follow TV", kdy bych ovládal TV ovladačem nejen přepínání prg, ale i zvuk :-(.
- režim DTS Neural X, který romixuje i signál 2.0 do Dolby Atmos reproduktorů
- lacině působící konektory na připojení analogových zdrojů a repro
Kvalitní zvuk, kvalitní přepočet na 4K, nové režimy pro přepočet na Dolby Atmos...průměrný kabát....
Předpokládám, že vychází z modelu VSX 933 )Cena EISA 2018/2019), ale má lepší a víc koncových zesilovačů, zvuk je přesný, až analytický, má dostatek možností individuálního nastavení (4 pásmový EQ na subwoofer).
Odpovídá ceně.
- Za malo penez hodne muziky
- Po stazeni aplikace nepotrebujete dalkovy ovladac.
- Spotify funguje bez problemu
- Internetova radia
Zatim jsem neobjevil.
- Síla
- Výbava
- Design
- Úplný český návod
- Ladění
- Se Samsung TV si přístroj moc nerozumí a některé funkce by měly fungovat, ale haprujo. Týká se hlavně střídání zdrojů.
Vše co potřebujete za necelých 11 tis.
Zvuková bomba už od připojení ve stereu se sloupovymi reproduktory. Silný zvuk, snadno vyladitelny, množství funkcí, a zvukových kodeků. Kvalita. Hráno 4K uhd bluray přehrávač, počítač, tv. Zatim pouze stereo, sloupove reproduktory Yamaha.
- Kvalita reprodukce, mnoho moznosti pripojeni, desing.
Spokojenej Patrik: Vždy po zapnutí přístroje se musí opět zesilovat od "nuly"
Ne, nemusí - v menu jste položku "Initial Volume" zřejmě nedopatřením zapnul na "ON", takže se receiver vždy po vypnutí uvede do stavu "MUTE". Jak hlasitě bude hrát receiver po zapnutí lze samozřejmě nastavit dle libosti, ale jinak je tato funkce od výrobce nastavena na "OFF". Receiver tedy po zapnutí hraje stejně hlasitě, jak před vypnutím.
------------------------------
Richard Gabriel: návod ke stažení zde: http://www.yamaha-hifi.cz...
- Plastový šmejd z Číny - zboží jsem vrátil neboť tlačítka nelicují a při stisknutí se chovají jak na kazeťáku z Číny z devadesátých let. To samé dálkový ovladač. Receiver má nekvalitní napájecí část a zvuk bez velkých úprav ekvalizérem je nepoužitelný. O hodně horší než na 8 let starém přístroji.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
mrzí nás Vaše nespokojenost, kontaktujte naše reklamační oddělení a danou věc s Vámi vyřešíme. Přejeme Vám pěkný den.
ONLINESHOP.cz
- Automatické nastavení vyvážení reproduktorů
- Dostatečný výkon a absolutně čistý poslech.
- Množství přednastavených voleb poslechu v místnostech,divadlech atd.
- složité naladění radiostanic,jejich uložení a potom jejich volba
- Vždy po zapnutí přístroje se musí opět zesilovat od "nuly"
Velmi kvalitní produkt za tuto cenu.
- Polský manuál ,problémy s výstupním obrazem přes receiver
- Dobrý ostrý zvuk, dobrá web výbava
- Nemá čelní HDMI vstup
OK
- Solidní receiver se solidním zvukem
- Luxusní konektivita, včetně u sterea neobvyklého HDMI
- Phono vstup a celkem slušný RIAA preamp
- Parádní design, dobré dílenské zpracování, zlacené konektory, robustní reprosvorky…
- Zahraje bravurně analog z gramofonu a zároveň jeho D/A převodníky umí přelouskat cokoliv současného.
- DAB+ a internetová rádia na TuneIn
- Dostatečný výkon, rozhýbe i větší bedny
- Mizerný dálkový ovladač
- Bez českého návodu
- Nemá „Loudness“
- FM tuner má malou citlivost
Docela mě zarazilo, že v krabici nebyl český návod a ani jsem ho nikde nenašel ke stažení, v balení byl jen cizojazyčný jednolistový obrázkový rychlostart, jinak nic. Manuál v češtině považuji za samozřejmost a také slušnost prodejce, či výrobce, u Onkya to však neplatí.
Receiver jako takový je ale skvělý, hraje krásně, je to stereo jak má být, ovšem s pohodlím připojení běžným spíš u AVR. Zvuk z CD a LP je parádní. Jen ten dálkový ovladač se nepovedl, je z Číny a jeho provedení naprosto neodpovídá úrovni tohoto jinak skvělého výrobku. Něco takového bych možná čekal u základního modelu za třetinovou cenu, ale tento krasavec si takovou hrůzu nezaslouží. Na dálce chybí z pohledu milovníka sterea korekce a direct, to lze jen přes menu pomocí nevhodně umístěných malých tlačítek a zanořených funkcí. Jediné plus ovládátka je to, že umí ovládat i základní funkce CD přehrávače téže značky, ale to není zázrak, to je normální.
Výrobek bych doporučil každému, kdo má zájem o slušný stereo zesík a zároveň o moderního audio všehravce. Na své si přijde milovník poklidného poslechu elpíček i nadšenec internetových technologií. Prostě parádní Hi-Fi s WiFi.
Po mesicnim standardnim pouzivani zacalo hlasite bruceni trafa . Po zarucni oprave ( vymena vadneho trafa) skrabance na celnim panelu.
- Funkce (Spotify, Chromecast, atd.)
- Kvalita zvuku
- 4K, HDR, několik HDMI vstupů
- Automatické nastavení zvuku pomocí přiloženého mikrofonu
- Při připojení přes Bluetooth je audio zpožděno o cca 2600ms.
- Volal jsem na podporu Pioneer a prý se s tím nedá nic dělat.
Je to můj první AV receiver a jsem s ním spokojen. Jediné co mi vadí je ta dlouhá odezva audia při připojení přes Bluetooth. Díky tomu je to naprosto nepoužitelné při sledování filmů, nebo hraní her, takže svůj noťas musím připojit přes kabel. A přitom u mých levných sluchátek z číny není odezva žádná, ani u bluetooth speakeru.
Z toho důvodu jsem ubral jednu hvězdičku, ale pokud bych připojení přes bluetooth nepotřeboval (nebo jej používal čistě na poslech hudby), tak je to na jasných 100%.
S reprosoustavou JAMO S 809 HCS a subwooferem JAMO S 810 funguje parádně.
- S repro jamo s 807, nehraje spatne
- Potenciometr od volume je osazen mimo oso a smajda.
- Katastrofa je hdmi cec.... nejsem schopny to nastavit, aby mi na jeden ovladac chodilo vse...
- Přesně podle očekávání
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »