Nejnovější recenze ze sekce AV přijímače
- 4 ohmový
- slušný výkon
- vstupů, víc než by normální člověk potřeboval
- za málo peněz hodně muziky
- konstrukčně pěkně zpracované
- nastavovací menu které se promítá do TV vypadá jak 8bitová hra z 90let
kupováno jako náhrada za SONY zesilovač z roku 91
původní výkon 2X30W takže toto je velký pokrok
- naprostá spokojenost
nevím o žádné
- velmi detailní nastavení parametrů pro jednotlivé reproduktory
- výstup pro pasivní subwoofer
- equalizer pro každý reproduktor
- občas nenaskočí zvuk přes HDMI ARC a je potřeba restart
- nezapne se s TV - synchronizace funguje jen pro vypnutí s TV
- slabý výstup pro pasivní subwoofer
Subjektivně je poměrně slabý výstup pro pasivní subwoofer , aby to trošku hrálo je potřeba stáhnout ostatní kanály na -10 dB a subwoofer na +10 dB , zkoušel jsem 2 typy subwooferů s impedanci 4 a 6 ohm se zhruba stejným výsledkem
- Vynikající zvuk
- zvuk
- poměr cena/výkon
- výbava
- dálkové ovládání
Velmi dobrý stereo zvuk (dříve jsem měl receiver Yamahu 5.1 z poměrně vyšší cenové kategorie, ale tento hraje stereo výrazně lépe...). Výborná výbava a konektivita. Ne úplně povedené DO. Celkově velká spokojenost.
- široké možnosti konektivity
- kalibrace YPAO dělá "zázraky"
- LAN i WIFI
- uživatelsky přítulné
- v mém mírně exotickém propojení (PC->HDMI do receiveru->HDMI přes redukci DVI do monitoru) neumí zobrazit OSD
Je to chytřejší než já :)
Dobrý zvuk
Jsem spokojen
- Velmi dobré parametry, mnoho vstupů a výstupů
za málo peněz hodně muziky
podrobný návod na internetu v češtině
- pěkně čistý zvuk, možnost nastavení vlastního grafického equalizeru-zesílení basů, design
- po startu neumí opět spustit internetová rádia a služby-onkyo ano
- internetové služby (spitify, dezer,... hrajou nakřáple-snad řeší servis
- po startu si nepamatuje equalizer, musí se znova zapnout
Měl jsem dříve Onkyo TX-NR414, na kterém mi odešel HDMI board se kterým jsem mimo hlavní závadu byl maximálně spokojený. Zapnete, musíte 3x zmačknout enter než se milostivě pustí internetové rádio, oser. Těšil jsem se na tento model asi 3 měsíce a ve výsledku mě trochu zklamal. Volume na frontpanelu je velmi málo citlivé, musíte hoodně otáčet než ztlumíte na požadovanou uroven. Hlasitost ukazuje pouze v dB.
K tomu rozkřáplému zvuku ze služeb spotify apod mi řekl technik ze servisu, at to pošlu na servis, což se mi vubec nechtělo po 1 mesíci od zakoupení! U zařízení za 9 tisíc bych čekal malinko víc...
- Spousta možností z čeho a jak přehrávat
- Jednoduché nastavení a spojení s telefony iPhone
- Spotify, Tidal Hifi (ten je trochu asi zabugovaný)
- Celý receiver (a všechny jeho funkce) lze ovládat z telefonu
- Krásně hraje
- Nemá phono vstup pro gramofon (je třeba koupit gramec s předzesilovačem) - např. Audio-Technica AT-LP60USB
Za uvedenou cenu velice kvalitní kousek techniky. Hezký entry level do HiFi. Případný subwoofer se připojuje k silovému výstupu B.
Hodně muziky za rozumnou cenu.
- Opravdu velmi dobře hraje a je vybavený
- Není české menu !!!
- Není český manuál !!!
- Je na stránkách výrobce pro cr ale je pod heslem takže nejde
- vytisknout .
Škoda že světoví výrobci kašlou na malé národy .
Mohli by prodat více výrobků .
Nechápu jak to že tady nikomu nevadí , že není české menu.
- Hodne dobre parametry
Nechapu cenovou politiku v CR. Pres amazon.de se da sehnat za 9200 s dopravou zdarma, kdyz nejlevnejsi cena v CR je 12000 Kc.
- Vynikající zvuk z nejnovějších formátů domácího kina. Přesvědčivý zvuk Dolby Atmos, DTS Neural X, jednoduché a přesné poloautomatické nastavení, jednoduché ovládání.
- Při poslechu z PHONO vstupu trochu ostrý až analytický zvuk, je nutné jiné, nejlépe ruční nastavení. Někdy docela dlouho hledá správný formát u filmového doprovodu. Několik sekund jede film bez zvuku. Nemá paměť na různé nastavení různých vstupů.
Výborný receiver nižší střední třídy, kdy umí víc než 933, ale něco málo mu chybí k dokonalosti.
- 55w na 4 ohm nic moc
- mnohem lepsi upravu zvuku ziskam s klasickym ekvalizérem, nez otočnými kolecky na basy a vysky .
- Za tuhle cenu opravdu kvalita, špičkový zvuk.
- Ač to zákon ukládá tak chybí český manuál, přiložené CD je k ničemu.
Umí spoustu věcí, jen je potřeba dost času, než se všechno nastaví.
- Výborný zvuk
- Mnoho možností připojení drátové i bez
- Spotify a podobne
- USB vstup neumí disky NTFS, pouze FAT32
- Není v balení český návod, ale to není úplně chyba produktu, spíše dodavatele
Za cenu něco přes 8k neuvěřitelné, kvalitní zvuk, nespočet možností k nastavení a připojení.
- dobrý zvuk
- dálkové ovládání
Za relativně nízkou cenu je to kvalitní kus HW s mnoha funkcemi. Je vtipná spolupráce s Amazonou Alexou, kterou si vychutnáváme. Konfigurace je snadná. Osazeno mám na 7+1 v uspořádání pro Dolby Atmos a musím říct, že výsledek je zajímavý. Velký důraz na zadní zvuky vnáší do sledování i obyčejné televize nový prostor. Zařízení nahradilo mou zemřelou Yamahu A1 a necítím, žádný zásadní pokles kvality i když se jedná o spínaný zesilovač.