Nejnovější recenze ze sekce AV přijímače
Předchozí ONKYO TX-NR6100 pro neopravitelnou závadu vráceno čekám na vrácení peněz.
Nahrazoval jsem cca 15let starý receiver Denon, je vidět znatelný pokrok v uživatelské jednoduchosti: eARC, airplay HDR, atd.
skvěle vybavený receiver
- Možnost použití různých hudebních formátů.
- Nic.
Splňuje mé požadavky na široké využití. Také mě velmi příjemně překvapil perfektní český návod.
- Kvalitní zvuk, 3 zvukové módy pro plnohodnotný systém domácího kina, další pro stereo.
- Nevím jestli to brát jako úplnou nevýhodu, ale i přes deklarovaný výkon, který by měl být stejný jako u receiveru Sony, musím nastavit volume cca 2x tolik, abych docílil stejné hlasitosti jako u předchozího receiveru.
Kvalitní zvuk.
Trochu mě zaráží skutečnost, že tento Denon avr-x1700h, seč má udávaný stejný výkon 145W na 6/Ohm, jako můj dosavadní Sony STR DH-590, kde jsem na běžné sledování filmů dával hlasitost na 1/4, zde u Denonu jí dávám na 1/2. Z čehož plynou mé obavy, že až si bude člověk chtít udělat hlasitost zvuku "jako v kině", nebo prostě "trochu ohulit svůj oblíbený Track", tak jestli výkon bude stačit. Dále mě napadá změřit spotřebu el. energie, protože Receiver sony jsem dal max. na 1/3 hlasitosti, tento denon dávám na 1/2 a hraje ještě tišeji.
Co se týká kvality zvuku, tak ta je lepší, vč. možnosti nastavit 2 módy pro domácí kino 5,1, další mód pro Multi stereo. Ostatní 3 stereo módy nepoužívám.
V neposlední řadě rychlé přepnutí těchto módů na ovladači jednotlivými tlačítky a žádné složité nastavování v menu.
Další výhodou je možnost zesílení (3 úrovně dialogu). V noci je rozumět i na nižší hlasitost a přes den když si člověk přidá nějakou pěvkyni např. z Nightwish, nebo Natalia Samoilovou, tak nádherně vynikne její krásný hlas, což u Sony nešlo.
- Marantz NR1200 (dále jen M) je ŠPIČKOVÉ zařízení pokud k němu připojíte kabeláží bedny a inči zdroj audio signálu, nesmíte se dotknou digitální části .. ani ovladačem
- Naopak jednoznačně na ŠPICI je mezi přístroji s nejhorší instalací a nastavením. Pokud dnes instalaci nevětší TV zvládne žena v domácnosti pomoci jednoduchého MENU a šipek , M má úžasný 150 stránkový manuál různých dvoj/troj kliků různých tlačítek, které je třeba držet předepsaný čas, na kterých strávíte i desítky hodin, včetně několika resetů na tovární nastavení .. a znovu a lépe
- Další prim M je skutečnost, že vedle AV Receiveru si koupíte i Xbox plný zábavy a překvapení s nekonečným množství překvapení a levelů, které jako hravý kreativec musíte řešit .. ať již ve fázi nastavení nebo pak u reálného používání
- Pokud mají drátem vedené sluchátka zpoždění /latenci 7 ms (mili sekund, 0,007s), špičkové zařízení Bluetooth s nejlepším Codekem 40ms, kvalitní 200-300ms, méně kvalitní cca 500 ms, hrdý M s nejzákladnějším codekem má asi 1000ms takže a pro sledování videa spolu s streamovaným zvukem je zcela NEPOUŽITELNÝ
- Naprostý světový unikát je Umělá Inteligence, kterou M má implementovanou protože si dělá to co chce on a ne vy. Pokud si pustíte gramofon nebo nějakou navolenou rozhlasovou stanici, sedíte posloucháte a najednou se M samovolně přepne aby jste se dozvěděli, že vám na mobil přišla SMS. Jako by vám na dálnici vaše nové BMW v plné rychlosti přeřadilo z 6tky na 4 a vy vystoupili předním oknem. V servisu vám pak řeknou, že to není závada či porucha, nedej bože důvod k reklamaci .. tak je to zařízení zkonstruované .. a je to NORMALNI
- Po několika dnech mé marné snahy o instalaci jsem dostal kontakt na Technického Specialistu Dovozce (dále jen TSD) a ten mi poradil, že je nutno (při každém zamrznutí či nefunkcionalitě) resetovat na tovární nastavení .. a znova
- Na můj dotaz, proč přenosné zařízení stojící vedle M chytám na prutovou anténu víc rozhlasových stanic ( FM i DAB+) než M na anténu na střeše .. a dozvěděl jsem se, .. no pane, to už nejsou ty komponenty jako v minulosti, kdy si člověk koupil tuner, zesák a DECK či CD a ono to hrálo .. jedna radost. Takže M je v podstatně lepší rádio pro babičku do kuchyně.
- Stejně tak na když jsem řešili to katastrofální zpoždění Bluetoth, jsem dostal písemnou odpověď, že tato funkce je „doplňková“ , pro majitele mobilních telefonů
- Tak jsem spojil TV s M pomoci HDMI, pustil film, kokám a najednou ticho a TV mi píše – zařízení M není k dispozici .. lup zvuk naskočil a TV píše zařízení M je k dispozici .. lup a znovu – lup a znovu … a znovu a znovu .. až jsem si uvědomil, že jako majitel tohoto X boxu to ode mne očekává akci, vzal jsem ovládač vypnul POWER … chvíli počkal , znovu zapnul .. a pokračoval ve sledování filmu .
- A tak bych mohl pokračovat ještě dlouho .. ale nechci brát vítr z plachet .. kreativním dobrodruhům, kteří si tento X box koupí
- No a autorizovaný servis BELScz vedle již výše uvedené odpovědi .. zařízený vyresetuje, nechá týden stát na stole a pak vám to vrátí, protože se závada neprojevila
- A teď vážně .. jako vzděláním „elektrikář“ , bývalý šéf R&D oddělení nejmenovaného výrobce pasivních radarů a celoživotní radioamatér se domnívám, že M nemá dobře odladěný operační/obslužný systém, naopak je děravý jako řešeto a zařízení se často dostává do nedefinovaných stavů .. a prostě něco udělá .. bez ohledu na 150 stránkový manuál či pokyny z ovládače.
- Pád ceny z 22000 Kč na aktuálních 14900 rovněž trochu naznačuje , že ať již výrobce nebo distribuční síť si je vědoma, že soudruzi z NDR někde udělali chybu a pokud jsem já kupoval M ve specializované HiFi prodejně, dnes jede distibuce pře Mall či Alzu a trpělivý čtenář si možná brzo koupí dobrý zesilovač i za Lidl cenu :o)
- Fandím produktu ONKYO naprostá kvalita-spokojenost
První ONKYO TX-CS 474 od roku 2000.stále funkční není co dodat, do ONKYO TX-NR6100 jsem šel pro novinky vzbavení.
- Perfektní zvuk
- Plno prednastaveni zvuku
- Pouze jeden výstup hdmi
Maximální spokojenost doporučuji tento produkt
- Opravdu skvělý poslech a výbava.
- Raději bych měla HDMI vstup pro kameru na předním panelu.
- Kvalitní receiver pro domácí kino i pro poslech hudby.
- Jo spokojený
- Opravdu velmi čistý zvuk, ve stereu čitelné rozdělení hudebních nastroju
- Čisté, výrazné, příjemné basy
- Audyssey výborně nastavuje prostorový zvuk podle charakteru místnosti
- Před tím jsem měl AVR Denon 1600 a musím říci, že dle mého subjektivního názoru podává tento Marantz jednoznačně lépe stereo hudbu
- Netradiční vzhled
- Výborná spolupráce s PC a TV, aplikace HEOS spolupracuje s mobilem bez problémů
- Na 4K TV je 4K menu z receiveru
- Zatím nic
Doporučuji všem fandům kvalitního poslechu hudby z různých zdrojů, hraje opravdu výborně.
DAB Rádio
- Super!
- Výkon a zvuk nej!
- Ovládání
- Mám ho už 4 roky!!!
- Velmi kvalitní zvuk. Hraje lépe než některé dražší receivery.
- Menší tlačítka na dálkovém ovladači,ale dá se na ně zvyknout.
- Pěkná hračka, nespočet možností, pořád zkouším co všechno to umí.
- Zatím jsem na žádnou nepřišel.
- Zvuk, snadné zapojení, kvalita rádia je na výborné úrovni dab i fm a to mám jen anténu položenou na receivru. Doporučuji výrobek. Spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Skvělá cena
kvalitní zvuk
- Skvělý zvuk a výkon , propojen s reproduktory Dali Oberon 3 a opravdu super .
- Nevím , možná horší čitelnost tlačítek které jsou pod displejem , pokud je komponent umístěn doma někde jako mám třeba já , tedy né zrovna u okna .
Myslím že za tuto cenovku více chtít nemohu , ale každopádně jsem spokojen . Internetové rádio + možnost poslechu přes USB ve vysoké kvalitě super , nemám potřebu kupovat CD přehrávač .
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »