Nejnovější recenze ze sekce AV přijímače
- za rozumnou cenu bohaté možnosti
nevýrazné popisy na DO,
nepodsvícená tlačítka DO,
IR DO, raději bych RF
Nesrozumitelný český návod.Musím na to přijít sám.
- skvělý zvuk
- připojení do internetu bez problému
- možnost přímého připojení pasivního SW
- poměr kvalita, cena
Super přijímač za skvělé peníze. Perfektní zvuk, USB, internetová rádia, odstup signál/šum, vstupy a hlavně certifikát THX. Za tyto peníze si myslím, že nemá konkurenci...Mé druhé Onkyo, první ještě šlape, již 19 let!!! Zpracování velice kvalitní. Myslím si, že funkce a vybavení přístroje ho řadí mezi vyšší kategorii. Přístroj bych doporučil pro trochu náročnější posluchače, kterým již záleží na kvalitě zvuku a umějí ji také ocenit. Zvládá všechny žánry hudby včetně jazzu. Splnil má očekávání na 100%.
- Nakonec jsem rád, že jsem připlatil i za síťové funkce (na rozdíl např. od levnějšího SONY, které LAN ani WiFi nemá)
- Dlouho jsem nebyl schopný dostat A/V receiver do stavu, aby PC oznámilo, že do něj může posílat signál 5.1 a 7.1. Až po úplném odpojení od sítě 230V se to nejspíš vše nějak vyresetovalo a pak už nebyl problém ani s Dolby Atmos. Ale 2 dny laborování a nervů, co dělám špatně.
- Taky to nejspíš vyžaduje "kvalitnější" nebo alespoň kratší HDMI kabely. S 5-metrovým mi např. zobrazilo polovinu obrazovky a ta druhá zůstala černá...
Od neděle vše pozapojováno, ale až ve středu vše nastaveno k úplně spokojenosti! Ale teď to opravdu stojí za to. Nyní ještě zbývá dořešit subwoofer a pak už fakt do kina nemusím...
Bezproblemove pridani do homekit a prehravani homepod -> NR-696
Poblem s airplay (praskani zvuku pri synchronizaci s dalsimi homepody)
Nepodarilo se pridat do homekitu.
NR-696 bez problemu
- Je to Pioneer. Dobře si rozumí s repro, s PC, s projektorem až po mobil. Podpora služeb jako Spotify je příjemnou třešničkou.
Reakce obchodu PCRobot.cz
velmi děkujeme za pozitivní recenzi, jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
Budeme se těšit na další spolupráci a přejeme Vám hezký den.
S pozdravem.
- výborný zvuk
- přesná a pohodlná automatická kalibrace a nastavení
- oproti starému receiveru skoro nehřeje
- ne úplně 100% diakritika češtiny na displayi
Receiver jsem kupoval jako náhradu za 12 let staré Onkyo, s kterým jsem měl dobrou zkušenost.
Posun v kvalitě reprodukce zvuku je obrovský.
Taktéž další konektivita a vybavenost (USB, WIFI, NET a pod.) je úplně někde jinde.
I přesto, že je to výrobek, který přišel na trh v roce 2017 (myslím), je to v této cenové relaci podle mě výborná volba. Alespoň já jsem zatím, mám ho týden, nadmíru spokojen.
Reakce obchodu PCRobot.cz
Budeme se těšit na další spolupráci a přejeme Vám hezký den.
S pozdravem, Macháček.
Nekoupil jsem Yamaha RX-V481 ale soudnbar JBL Bar 2.0 ALL-IN-ONE. Je to vylepšení zvuku.
- Kvalita Zpracování
- Zvuk
- Možnosti využittí
po měsíci musím uznat že kvalita zvuku je opravdu čistá bez toho abych něco nastavoval a zjistil jsem že moje Jamo sloupy neumějí podat kvalitní zvuk jelikož ten onkyo má věrný a živý zvuk a moje bedny ho neutralizují někam..
- kvalitní
- Počet hdmi
- Výkon
- slim verze
- možnost ovládání přes mobilní aplikaci - pokud není připojena TV, tak je to výborná možnost zobrazení MENU (na displeji přístroje je to obtížné)
- aplikace pro připojení repro a nastavení
- elektronický manuál - podrobný
- vzhled - ten sice nehraje, ale...
- zatím jej mám krátce, ale zvuk OK
- registroval se mi s adresou v USA a zatím jsem nezjistil, jak to přenastavit (důležité pro update firmware) - budu ještě zkoušet
- nevlastním 4K TV, při zapojení HD TV se obraz dvakrát převádí (HD-4K-HD) - časová prodleva, tak jsem zatím odpojil
- Vzhled
- Výbava
- Dálkový ovladač
- Výkon.
- Nastavení.
Dálkový ovladač je sice podsvícený ale je na něm spousta malích tlačítek které zhoršují přehlednost.Nevím proč ale musím při poslechu zesílit na dvě třetiny výkonu aby to hrálo stejně nahlas jak můj starý AV Přijímač.Ten měl psaný poloviční příkon,takže jsem čekal minymálně stejný výkon.Možnosti nastavení jsou spíšě průměrné.Čekal jsem podrobnější možnosti nastavení.
- Použit jako AV receiver k sestavě Polk Audio S20 + S30 + S10 + HTS10
- Naprosto dostatečný výkon pro středně velkou místnost
- Spousta síťových funkcí (TuneIn, streamovací služby, NAS)
- Možnost ovládání přes aplikaci, DO a TV
- Elegantní / nízký design (na rozdíl od větších Marantz sourozenců)
- Kvalita zvukového výstupu - Marantz
- Starší GUI na TV
- Horší přístup ke konektorům - způsobeno menším rozměrem
- Vše funguje jak má, dokonalé ovládání přes aplikaci a navíc je krásný.
- 9 vstupů
- vstupy lze konfigurovat na analogové, digitální nebo HDMI
- všechny vstupy mají knoflíky na předním panelu
- systém lze nakonfigurovat pro sestavu od 2.0 do 7.2
- direct Pure Audio vypíná displej a dává majiteli pocit velkýho HiFi
- certifikace THX - sice to asi nikdy nepoužiju, ale zní to dobře, ne? Kámoš s Georgem Lucasem :-)
- cena - vzhledem k doprodeji modelu sleva půlku z ceny novinky (10.400 Kč, jako novinka stál 20.000 Kč), jeho chuději vybavený nástupce je asi za 12.000 Kč.
- chybí DAB+ tuner, ale prý lze dokoupit USB dongle za cca 1.000 Kč
- zpočátku zmatené nastavování - byl jsem zvyklý, že vstup prostě funguje a nemusí se přiřazovat, tady je potřeba se podívat do manuálu
- manuál není přiložený, je potřeba ho stáhnout z webu
- myslím, že už ho neseženete, kupoval jsem jeden z posledních kusů
- já bych ocenil oddělené potenciometry pro basy a pro výšky, zde je jen jedno tlačítko, které přepíná obě funkce. Uznávám, že je to jen o zvyku, ale díky konzervatismu se přestaly používat někdejší tlačítka na zvyšování hlasitosti a vrátilo se pokorně k velkému otočnému potenciometru.
- video výstup pouze HDMI, analogový kompozit, komponent nebo S-VHS chybí.
Ze začátku vás obtěžuje iniciální instalací, ze které se nejde jednoduše dostat. Tedy, když jako já nechcete receiver připojit k televizi a nebo nemáte plochou televizi. Analogový výstup na TV to nemá, takže jsem situaci vyřešil pro to nastavení počítačovým monitorem s HDMI. Nakonec zjistíte, že to jde nastavit i bez televize, ale až poté, co si ji připojíte (a odsouhlasíte všemožné zbavování se zodpovědností za kdeco).
Zvuk je dobrý, ale posoudím ho reálně, až si někdy koupím pořádné bedny.
- Dost vstupu, výstupu výkon i spotřeba, možnost nastavení
- Nebudu pro zveřejňovat, když základní funkce jsou zpoplatněné.
- Jednu z nejčastějších věcí, kterou používám, je internetové radio. Jenže to na Yamaze musíte platit a to ročním poplatkem. Kéž bych to věděl před koupí tohoto recieveru, že se tak stane. Bůh ví, co tedy ještě ročním poplatkem zpoplatní. Receiver tedy NEDOPORUČUJI.
Viz proti.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »