Nejnovější recenze ze sekce AV přijímače
- Kvalitní AV receiver za dobrou cenu
- přiložen obsáhlý český návod
- příjem DAB+
- umí všechna aktuální kódování zvuku
- přehraje i FLAC
- hraje hudbu přes DLNA
- pro konfiguraci TV nutností, na displeji se to skutečně nedá
- cvakání relátek při vypnutí, zapnutí, změně
Receiver obsahuje všechny aktuálně používané dekodéry zvuku a dokáže s dobrou reproduktorovou sestavou skvěle ozvučit prostor. Prvotní základní nastavení po připojení TV jde rychle, pokud chce člověk využít všech možností, tak již někdy nezbude, než se začíst do návodu, kde je vše stručně popsáno. Povedlo se nastavit příjem FM stanic, DAB funguje taky dobře. Velkou výhodou je po nastavení účtu HEOS pouštění muziky z telefonu (Spotify atd.) přes AV receiver. Člověk dojde domů z práce, plácne s sebou do křesla, veme telefon a pustí si na co má chuť. Dá se ovládat i přes Alexu nebo Siri, tak daleko jsem se zatím nedostal.
-Hodně možností spolupráce a dobrá integrace s online světem, internetová rádia, Spotify, atd.
-Jednoduché nastavení a kalibrace repro soustavy
-Možnost přehrávat audio na externím Bluetooth repro samostatně či současně s hlavní repro
- nevýhodou je zpožděné audio do Bluetooth repro oproti připojené repro soustavě
- připojení až 4 přístrojů
- FM Tuner
- 2x 100 w
- Pěkný vzhled
- Dobrá cena
- někomu může vadit, že nemá Phono vstup
Tento zesilovač má dobrý výkon za dobrou cenu a s kvalitními reproduktory i skvělý zvuk. Naprostá spokojenost
- kvalita
Skvěle hrave, funkce HEOS potěší.
- design
- výkon
- kvalita zvuku
- kvalita provedení
- vše lze ovládat pohodlně mobilem přes aplikaci Music Cast - mám Android - Redmi 7
- Spotifi a další
- přehrávání z úložiště
- přes domácí Wifi můžete ovládat z celého domu - rozmístit reproduktory i do jiných místností - v každé může hrát jiná hudba nebo pustíte party mod a všude hraje stejná
- dražší - ale je to Yamaha
- první nastavení - ale žádná katastrofa - nic nečekaného
Nemám porovnání s jinými recievery, ale naprosto splnil má očekávání. Skvělý design. Připojení k domácí síti funguje skvěle - mám připojeno přes Wifi. Super ovládání přes mobilní telefon. Snadné využívání internetových rádií i klasických rádií a další vstupních zařízení - úložiště, hudba z mobilu atd. Připojení bluetooth zařízení. I když je přední plocha lesklá a umožňuje dotykové ovládání některých voleb - vůbec na ni nešaháte - všechno přes mobil nebo DO. Zatím mám připojený počítač a televizi, mobil - - vše OK. Máme menší obývák 20m2 - zatím mám v sestavě s Yamaha 2x NS-333 - spíše satelity teď jako frontální + centr NS-C444 a subwofer NS-SW050 a úplně luxus - asi větší ani v dohledné době nebudu pořizovat. Když hraju hodně hodně nahlas - jedu na hlasitost - 30dB - výkon naprosto super s velkou rezervou. Krásně prokreslený přesný zvuk. Běžný poslech -50dB
Jednoduché zapojení. Přehledný ovladač. Plná spokojenost.
- připojeni sobwooferu bez zesilovače
- perfektní regulace jednotlivých repro
Koupeno jako náhrada za porouchaný resiver Creative.
Bylo mi líto vyhodit reproduktory.
Připojení k TV Smsung Q55 bezvadné, vypínání, zapínání a regulace zvuku ovladačem k TV. (je nutno povolit v nastavení HDMI resivru)
Z vyrobkem sem velice spokojeny,naposledy sem mnel hifi vez znacky aiwa pred 20ti lety, mneli velice kvalitni hifi, vzhledem ktomu ze je ted na trhu malo cenovo dostupnych dobrych zesilovacu sem si rekl proc ne ,a vubec nelituji, zvuk je detailny ,zivy , i kdyz vyrobce nikde neuvadi frekvencni rozsah , zapojene repro wharfedale diamond 12.1, zatim sem poslouchal jenom prez bluetooth 5.0 ,prez aplikaci deezer ,zvuk je krasne cisty, detailny ,dynamicky, prez aux se da stoho vymacknout mnohem vic,na co se tesim,velika spokojenost za tu cenu , moznost zapojeni bi-amping , takze +
Celkově kvalitní výrobek, má rozsáhlé možnosti nastavení a je připraven i na budoucí technologie-8K. Překvapivě kvalitní příjem DAB na dodávanou drátovou anténu i v oblasti kde je vyžadována venkovní anténa. Zatím jsem zdaleka nevyzkoušel všechny funkce, ale zdá se že vše funguje dobře. Zvuk z TV(Netflix)je perfektní i když mám zatím připojeno jen 5.0.
Výborný přístroj s velkým nožstvím nastavení. Streamovací služby. Zatím plně nevyužívám-krátká doba používání. Výborný zvuk v porovnání s Onkyem.
- Líbí se mi tlačítko "info" na dálkovém ovladači, rychle mi ukáže počet kanálů na vstupu a podle zpracování na výstupu.
- Dělá co má, je to DENON
- Dobře vybavený funkcemi
- je to "PÁN" AV zesilovač pro zvuk celkově :) není co říct více,
- opravdu mazec ve všem na co si vzpomenete...
- ve spojení s 2x Klipsch RP-5000F a 1x Klipsch RP-404C -
- prostě úžasný
- zvuk jak pro filmy tak i pro hudbu (hudbu všech žánrů)
- funkce Audyssey - lepší než lidské ucho pro nastavení
- místnosti a beden
- funkce Restorer - udělá z písničky z Youtube kvalitnější
- poslech a odstraní část komprese - paráda
- Hi-Res
- 7.2 kanálů - POHODA a absolutně dostačující pro běžné lidi,
- co nemají vlastní místnost pouze pro domácí kino viz USA típci
- v barácích :)
- zapojení kabelů na banánky
- 145W na kanál
- Bi-wiring připojení pro kvalitní bedny - zvuk je někde jinde,
- úžasný poslech
- HDMI 2.3, všechny porty ve 4K
- eARC
- Apple AirPlay 2
- ani nevíte že běží, krásně tichý stroj a nehřeje se zbytečně ani
- ve vyšších hlasitostech
- kvalitní zpracování!
- super cena za takový stroj
- všem se nejde zavděčit, ale tady není opravdu co řešit pro
- vaše domácí kino nebo stereo poslech kvalitní hudby (myslím
- kvalitní streamovací služby v Ultra kvalitě zvuku a obrazu)
- chybí mi detailní ladění výšek a basů v režimu Audyssey, ještě bych se s tím malinko vyhrál...Manuální EQ to není ono...
Koupeno v www.salonydenon.cz v Praze na Chodově
S kvalitními bednami a repro kabely je to naprostá lahoda pro uši - opravdu více vyšší level uživatelů/nadšenců audio/video nepotřebuje, můj názor...Směle do toho! Samozřejmě pořádné kvalitní bedny co utáhnou nezkresleně a čistě výšky, bassy a celkově LFE, tento AV receiver to zvládá opravdu neskutečně dobře zahrát ty všechny tóny čistě bez toho, aby se nějak "upotil"
- Dobrý produkt
- Kvalita, skvělý zvuk a funkční vybavení.
- Bomba!!!
- Pověst o nejlepším receiveru nekecala
- Super zvuk
- Intuitivní a jednoduchá obsluha
- 1. Místo EISA 2019
- Krásně přehrává z USB flash, otevře si všechny složky i podsložky,rychle flešku načte
- Už jsem nesplašil černou
Kupujte, pokud ještě seženete
Zatím spokojenost, čistý zvuk, funguje, jak má.
OK
- dobrý zvuk i obraz, jednoduché nastavení