Poradna Onkyo TX-SR494

Autor: Ondřej Kadlec | Vloženo: 21.11.2020 000 16:50 | Témata: Poradna Onkyo TX-SR494

Ondřej Kadlec

Ondřej Kadlec

Bi- amp

Dobrý den,
U av příjmače je uvedeno bi amp. Zajímalo by mě jak se propojuje? Jaký jsou parametry (výkon např při 4ohm, nebo jaký repro s jakou imedancí můžu zapojit). Chtěl bych s tohoto 7.1 udělat 5.1 s tím že bych do předních sloupových repro dával vyšší výkon (mám přední sloupy 2x 230RMS 8 ohm)
Díky.

Ještě jeden dotaz, chtěl bych pořídit k sestavě subwoofer Jamo S 810 (bohužel na výběr moc nemám, kvůli místu) je to jedinný možný, nebo budu muset zkonsruovat sám. Bohužel bedna by byla v rohu a repro otočený ke zdi. Bude to velký problém? Jaký bude zvuk? Má to cenu vůbec vyhazovat peníze za takot situovaný subwoofer? Děkuji

  • 29. listopadu 2020 - Oficiální zástupce obchodu Hi-Fi market

    Zdravím,
    ... pokud máte 8 ohmové repro, tak je vše v pohodě a Bi-Ampingové zapojení použít můžete. Postup zapojení je popsán v návodu a také znázorněn obrázky, takže to zvládnete bez obtíží.
    Subwoofer Jamo S 810 můžete také použit a ani zmiňované umístění není problém. Pokud použijete automatickou kalibraci tak receiver nastaví parametry jednotlivých repro s ohledem na jejich umístění, velikost a akustiku místnosti. Výsledek pak bude velmi blízký ideálu.

    A.V.Wiejowski
    Hi-Fi market & Hi-Fi poradna
    w: hifimarket.cz & hifiporadna.cz

    [ TiP: Máme splátky s 0% navýšením ]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.